Anarquisme per un barri millor: Xocolatada+ Xerrada Dolors Marin

ANARQUISME PER UN BARRI MILLOR

Us convidem al primer acte del cicle de xerrades al carrer amb què la campanya “Anarquisme per un barri millor”, organitzada per l’Assemblea Llibertària l’Oca de Gràcia, vol oferir al veïnat una introducció al pensament anarquista, més enllà dels tòpics i les idees preconcebudes.

Vine a conèixer les propostes que fem per transformar la realitat que ens envolta des de l’autogestió, la solidaritat i la recerca del benestar per a totes.

La xerrada serà el dissabte 26 de Novembre a les 18:00 a la plaça del Sol, la ponent Dolors Marin exposarà la seva visió de l’anarquisme i tindrem un posterior debat entorn als dubtes.

Hi haurà xocolata calenta i parada de llibres de la Llibreria Aldarull.

També ens trobareu al Twitter @ocagracia i al correu laoca@riseup.net

Evento: https://www.facebook.com/AssLlibOcaGracia/?fref=ts

Assemblea Llibertària l’Oca de Gràcia

ANARQUISMO POR UN BARRIO MEJOR

Os invitamos al primer acto del ciclo de charlas de la campaña «Anarquisme per un barri millor», organizada por la Asamblea Libertaria la Oca de Gràcia, buscando ofrecer al barrio una introducción al pensamiento anarquista, mas allá de los tópicos y de ideas preconcebidas.

Ven a conocer las propuestas que tenemos para transformas la realidad que nos rodea desde la autogestión, la solidaridad y el apoyo mutuo.

La charla será el dia 26 de Noviembre a las 18:00 en la Plaza del Sol, la ponente Dolors Marin expondrá su visión del anarquismo y tendremos un posterior debate en torno a las dudas.

Habrá chocolate caliente y distri de la Libreria Aldarull.

Twitter @ocagracia y correo laoca@riseup.net

Evento: https://www.facebook.com/AssLlibOcaGracia/?fref=ts

Asamblea Libertaria La Oca de Gràcia

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio